Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i nā mea pāʻani plush

Loaʻa i kēlā me kēia keiki kahi pāʻani pāʻani i pili pono iā lākou i ka wā ʻōpiopio.ʻO ka paʻi mālie, ka ʻala ʻoluʻolu a me ke ʻano o ka mea pāʻani hoʻohui e hiki ai i ka pēpē ke ʻike i ka hōʻoluʻolu a me ka palekana i ka wā me nā mākua, e kōkua ana i ka pēpē e hoʻoponopono i nā ʻano kūlana like ʻole.

ʻO nā mea pāʻani hoʻonui i hōʻike ʻia no ka manawa lōʻihi i loko o ka lumi i loko o ka ʻili he nui ka lepo, a ʻo ka meaʻai i loko e loaʻa pū kekahi hua bacteria, mites a me nā mea pono ʻole.No laila pehea ʻoe e hoʻomaʻemaʻe ai i kāu mau holoholona pipi?

Mīkini holoi: E hoʻokomo i ka mea pāʻani i hoʻopiha ʻia i loko o ka ʻeke holoi e pale aku i ka ʻino o ka pēpē i ka wā e holoi ai, a laila e hahai i nā kaʻina holoi maʻamau.

Holoi lima: Hiki ke holoi ʻia nā mea pāʻani me ka lima, akā ʻaʻole e hoʻohui i ka mea holoi nui, i ʻole e hoʻomaʻemaʻe.

商品2(1)_副本

ʻIke ʻia nā mea pāʻani hoʻohui me ka mīkini holoi ma ka lepili, e ʻoluʻolu e hoʻolohe i ka ʻike.Hiki ke hoʻohui ʻia kekahi mau wai disinfecting i ka wā e hoʻomaʻemaʻe ai, i mea e sterilize ai nā mite.Ma hope o ka holoi ʻana, e ʻoluʻolu e paʻi i ka pēpē i ka wā e hoʻomaloʻo ai, i ʻoluʻolu ka hoʻopiha i loko e like me ka hiki, i hiki ai i ka pēpē ke hoʻihoʻi i ke ʻano.E mālama pono i ka lewa i ka mea pāʻani a maloʻo loa i mea e pale aku ai i ka ulu ʻana o ka hua bacteria ma ka loko maloʻo.


Ka manawa hoʻouna: Mei-24-2022

E kau inoa i kā mākou Nupepa

No nā nīnau e pili ana i kā mākou huahana a i ʻole pricelist, e ʻoluʻolu e waiho i kāu leka uila iā mākou a e hoʻopili mākou i loko o 24 mau hola.

Hahai mai ia makou

ma kā mākou pāʻoihana
  • sns03
  • sns05
  • sns01
  • sns02